Адвокат Тодор Мангъров

 MG 5068-Edit-Edit-Edit-InternetАдвокатска кантора Тодор Мангъров, гр. София предлага висококвалифицирани юридически услуги и безкомпромисна и всеотдайна защита на интересите на нашите клиенти. 

Стратегическата цел на екипа ни сред колегите адвокати в София е осигуряване на най-високи стандарти на обслужване и    борба за защита на човешките права съобразно принципите на ЕКЗПЧОС и Конституцията на Република България. 

Сред големия брой адвокатски кантори в София това, което ни отличава е грижата към клиентите ни и високото качество на работа, което е водещ и основен принцип и стратегия за успех. 

Предлаганите от адвокатската ни кантора в София адвокатски услуги са на достъпни цени. Добър адвокат е на разположение по всяко време за безплатна консултация. Осигуряваме съдебна защита на достъпни цени, а качеството на услугата е  конкурентно на най-добрите адвокати в София и страната. 

Адвокат Тодор Мангъров е сред водещите адвокати в София в областта на защитата на правата на човека, сделките с недвижими имоти и противодействието на имотните измами, обществените поръчки,  застраховките, прекратяването на брака и уреждането на имуществените отношения между съпрузите и др. 

Адвокатска кантора Мангъров работи в тясно сътрудничество с най-опитните адвокати в София и постоянно развива опита и експертизата си в разрешаване на най-сложните въпроси на юридическата теория и практика.

Доверете се на дългогодишния опит на адвокат Тодор Мангъров, който се гради на всеобхватен и задълбочен анализ на всеки казус от практиката на адвокатите в София. 

Адвокат Мангъров практически реализира постиженията на най-добрите  адвокати. Адвокатската ни кантора в София предоставя консултации и съвети на английски, немски и руски езици и постоянно развива и систематизира натрупаният опит. 

Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от съвет от добър адвокат в София по национални и международни казуси на български или английски език.Изпратете ни кратко описание на вашия проблем и адвокат от адвокатската ни кантора в София ще се свърже с вас. 

Осигуряваме безплатна консултация и висококвалифицирани адвокатски услуги в София и страната,  а целта е единствено всеотдайна защита на нашите клиенти. 

Лична среща с адвокат Тодор Мангъров в София може да бъде осъществена след предварителна уговорка.

През последните дни на м. юли адвокат Тодор Мангъров спечели три знакови трудови дела срещу ...

MORE: